Métodos de análisis microbiológicos de alimentos (Rexistro nro. 1590920)

000 -CABECEIRA
Campo de control de longitud fija 00633nam a2200205 i 4500
INFORMACIÓN XERAL
Códigos de información de lonxitude fixa 240423s2002 sp g spa
DEPÓSITO LEGAL
Número de copyright ou de depósito legal M.23.431-2002
ISBN
ISBN 8479785241
CDU
CDU 579.67
PUNTO DE ACCESO PRINCIPAL-NOME DE PERSOA
Nome de persoa Allaert Vandevenne, Corrie
MENCIÓN DE TÍTULO
Título Métodos de análisis microbiológicos de alimentos
Autores / Corrie Allaert Vandevenne, Marta Escolá Ribes
PUBLICACIÓN, DISTRIBUCIÓN
Lugar de publicación Madrid
Editorial :Díaz de Santos
Data de publicación ,2002
DESCRICIÓN FÍSICA
Extensión 248 p.
Dimensións ;24cm
MATERIA--TERMO DE MATERIA
Termo de materia TMB
MATERIA--TERMO DE MATERIA
Termo de materia EMB
MATERIA--TERMO DE MATERIA
Termo de materia Microbiología alimentaria
Subdivisión xeral Técnica
SECUNDARIAS-AUTOR
Nome de persoa Escolá Ribes, Marta
REFERENCIA ILS ANTERIOR
-- 2
Exemplares
Retirado Perdido Estragado Non para préstamo Localización permanente Localización actual Localización en andeis Data de alta no sistema Fonte de adquisición Sinatura correspondente á clasificación Parte da sinatura que identifica ao exemplar Sinatura completa Código de barras Data da última consulta Número de volume Tipo de ítem de Koha
        IES A Sardiñeira IES A Sardiñeira Departamento 2024-04-23 Fondos Biblioteca Q-EMB met Q-EMB ALL met CED086000017526 2025-03-27 1 Prestable

Coa tecnoloxía Koha