La ciencia en la cocina (Rexistro nro. 1860863)

000 -CABECEIRA
Lonxitude fixa campo de control 00322nam a2200109 i 4500
ISBN
ISBN 9789876296441
MENCIÓN DE TÍTULO
Título La ciencia en la cocina
Resto do título : De 1700 a nuestros días
Autores / Massimiano Bucchi
EDICIÓN
Edición
PUBLICACIÓN, DISTRIBUCIÓN
Lugar de publicación Buenos Aires
Editorial : Siglo veintiuno
Data de publicación , mayo 2016
DESCRIPCIÓN FÍSICA
Extensión 219
REFERENCIA ILS ANTERIOR
-- Data non definida (008)
-- 1
Exemplares
Retirado Perdido Fonte de clasificación ou esquema Estragado Non para préstamo Localización permanente Localización actual Localización en andeis Data de alta no sistema Fonte de adquisición Sinatura correspondente á clasificación Parte da sinatura que identifica ao exemplar Sinatura completa Código de barras Fecha última consulta Tipo de item de Koha
          IES A Sardiñeira IES A Sardiñeira Sala préstamo 2025-06-12 Biblioteca CC-X cie CC-X BUC cie CED086000017675 2025-06-12 Prestable

Coa tecnoloxía Koha