| 000 -CABECEIRA |
| Campo de control de longitud fija |
01292nam a2200229 i 4500 |
| INFORMACIÓN XERAL |
| Códigos de información de lonxitude fixa |
230607s2016 sp g spa |
| DEPÓSITO LEGAL |
| Número de copyright ou de depósito legal |
M-17.629-2016 |
| ISBN |
| ISBN |
8490773084 |
| CDU |
| CDU |
579.67.08 |
| CDU |
| CDU |
641.1/.3:543.92 |
| PUNTO DE ACCESO PRINCIPAL-NOME DE PERSOA |
| Nome de persoa |
García Manrique, Paloma |
| Termo indicativo de función |
autor/a |
| -- |
324524 |
| MENCIÓN DE TÍTULO |
| Título |
Control microbiológico y sensorial de los alimentos |
| Autores |
/ Paloma García Manrique |
| EDICIÓN |
| Edición |
1ª ed. |
| PUBLICACIÓN, DISTRIBUCIÓN |
| Lugar de publicación |
Madrid |
| Editorial |
:Síntesis |
| Data de publicación |
,2016 |
| DESCRICIÓN FÍSICA |
| Extensión |
275 p |
| Outras características físicas |
:il |
| Dimensións |
;26cm |
| NOTA XERAL |
| Nota xeral |
Destinado a estudantes de ensinos superiores e a profesionais que desexen iniciarse nas análises de alimentos, este libro foi concibido tanto para a modalidade presencial como para a modalidade a distancia do módulo que leva o mesmo nome. |
| RESUMO |
| Resumo |
Esta obra, a través dun enfoque teórico-práctico, servirá de guía para realizar análises microbiolóxicas e sensoriais dos alimentos. Os contidos divídense en cinco partes, as dúas primeiras están dedicadas ás análises microbiolóxicas, as duas seguintes ás análises sensoriais, e unha parte final específica dedicada ás prácticas no laboratorio. |
| MATERIA--TERMO DE MATERIA |
| Termo de materia |
Evaluación sensorial |
| -- |
324525 |
| MATERIA--TERMO DE MATERIA |
| Termo de materia |
Microbioloxía alimentaria |
| Subdivisión xeral |
Técnica |
| -- |
324526 |
| REFERENCIA ILS ANTERIOR |
| -- |
2 |