Control microbiológico y sensorial de los alimentos / Paloma García Manrique
por García Manrique, Paloma [autor/a]
.
Tipo: | Tipo de ítem | Localización actual | Sinatura topográfica | Número de volume | Dispoñibilidade | Data de vencemento | Código de barras | Datos do exemplar |
|---|---|---|---|---|---|---|---|
| Prestable | IES A Sardiñeira Departamento | Q-EMB GAR con | 1 | Dispoñible | CED086000017311 |
|
Destinado a estudantes de ensinos superiores e a profesionais que desexen iniciarse nas análises de alimentos, este libro foi concibido tanto para a modalidade presencial como para a modalidade a distancia do módulo que leva o mesmo nome.
Esta obra, a través dun enfoque teórico-práctico, servirá de guía para realizar análises microbiolóxicas e sensoriais dos alimentos. Os contidos divídense en cinco partes, as dúas primeiras están dedicadas ás análises microbiolóxicas, as duas seguintes ás análises sensoriais, e unha parte final específica dedicada ás prácticas no laboratorio.