Vista normal Vista MARC Vista ISBD

Control microbiológico y sensorial de los alimentos / Paloma García Manrique

por García Manrique, Paloma [autor/a].
Tipo: MonografíaEditor: Madrid :Síntesis ,2016 Edición: 1ª ed.Descrición: 275 p :il ;26cm.ISBN: 8490773084.Materia(s): Evaluación sensorial | Microbioloxía alimentaria -- TécnicaResumo: Esta obra, a través dun enfoque teórico-práctico, servirá de guía para realizar análises microbiolóxicas e sensoriais dos alimentos. Os contidos divídense en cinco partes, as dúas primeiras están dedicadas ás análises microbiolóxicas, as duas seguintes ás análises sensoriais, e unha parte final específica dedicada ás prácticas no laboratorio.
    valoración media: 0.0 (0 votos)
Tipo de ítem Localización actual Sinatura topográfica Número de volume Dispoñibilidade Data de vencemento Código de barras Datos do exemplar
Prestable IES A Sardiñeira
Departamento
Q-EMB GAR con 1 Dispoñible CED086000017311

Destinado a estudantes de ensinos superiores e a profesionais que desexen iniciarse nas análises de alimentos, este libro foi concibido tanto para a modalidade presencial como para a modalidade a distancia do módulo que leva o mesmo nome.

Esta obra, a través dun enfoque teórico-práctico, servirá de guía para realizar análises microbiolóxicas e sensoriais dos alimentos. Os contidos divídense en cinco partes, as dúas primeiras están dedicadas ás análises microbiolóxicas, as duas seguintes ás análises sensoriais, e unha parte final específica dedicada ás prácticas no laboratorio.

Coa tecnoloxía Koha